Stephanie is een jonge grafisch ontwerper uit Breda. Voornamelijk gericht op conceptontwikkeling, productie en ontwerp van visuele identiteiten en publicaties. Een ontwerper met oog voor detail, wat zich uit in een zorgvuldige keuze van materiaal en typografie. Haar onderzoekende en analyserende houding uit zich in een voorliefde voor redactioneel ontwerp, zowel binnen traditionele als nieuwe media. Door haar sterke betrokkenheid leent zij zich bovendien ook perfect voor het ontwerpen van uw visuele identiteit.

Als ontwerper wil ik verhalen vertellen. Ik ben iemand die kritisch en sceptisch tegenover de wereld om mij heen staat. Ik wil dat mensen nadenken bij wat ze doen. Bewust worden van oorzaak en gevolg. Ik wil mijn verhaal vertellen. Laten weten hoe ik erover denk. Jou laten weten hoe het verhaal in elkaar steekt zodat jij je eigen mening kan vormen. Ik leg je niks op. Ik informeer je. Laat je weten wat mijn waarheid is, zodat jij zelf kunt kiezen of je er iets mee doet. Ik help je graag jouw verhaal te communiceren.

Naast het ontwerpen zelf ben ik sterk geïnteresseerd in de theoretische achtergrond die gepaard gaat met grafisch ontwerpen en de mogelijkheden waarbij grafisch ontwerp op een zo effectief mogelijke wijze ingezet kan worden.

ervaring

2015 tot heden – Visual designer & social media marketeer @ Your Business Online
   socialmediamarketing
2013 – Stage @ vbat Amsterdam
   packaging, retail & corporate
2013 – Minor Magazine Design
@ MEST Magazine o.l.v. Luis Mendo
2013 – Minor Strategy & design
   i.s.m. Kessels Kramer & Wunderbaum
2012 – Minor Fotografie

educatie

2010-2014 – Grafisch ontwerp
@ AKV St. Joost, Breda
2004-2010 – VWO, Natuur & Gezondheid

publicaties

2014 – Goed.

contact

Stephanie van der Harst
hallo@stephanievanderharst.nl